Dřív kvůli haterům brečela. Teď už to přecházím, prozradila zpěvačka a influencerka Adéla Zouharová

15. prosinec 2021

Kde bere nápady na točení videí na YouTube a TikTok? Jak se připravuje na své koncerty? Má sláva v dětství i svojí stinnou stránku? 

První videoklip natočila v už devíti letech. Teď je jí třináct a na YouTube ji sleduje přes 231 tisíc lidí. Úspěšné jsou i její účty na TikToku a Instagramu. Jak to všechno zvládá? Na to se jí zeptala Klára Nováková.

Hatery už neřeší

Sláva v dětství má občas i stinnou stránku. Občas jsou takoví lidé, kteří mi to nepřejí a kteří třeba závidí a píšou nehezké zprávy,“ přiznává Adéla. „To je asi jediné, co je na tom hrozné. Prostě že občas jsou lidi zlí. Když jsem začínala, tak mi to bylo hodně líto. To si vzpomínám, že jsem mamce brečela do polštáře. Teď už to přecházím, svěřila se mladá zpěvačka a infuencerka.

Nápady na videa získává hlavně od svých fanoušků. „Mají třeba přání, abych natočila nějaký vlog nebo challenge. Občas mě i něco napadne. A když je nějaký trend, tak ho natočím taky, " Říká Adéla. Teď třeba natáčí vlogmassy – tedy videa o tom, co dělá o vánočních svátcích. To teď po ní její fanoušci nejvíc chtějí.

Jak to má s láskou?

Adéla má na svém kontě už osm videoklipů. Polovina jsou duety s populární youtuberkou Annie Camel. V některých jsou vidět i známí TikTokeři Jirka Remešek, Valchy a Kuba Sedláček, kteří s holkami často vystupují i na koncertech.

Fanoušci jsou často zvědaví, jestli Annie a Adéla s někým chodí. „Vždycky nejlepší otázka je: ‚Máte kluka?‘ Zatím jsme teda každá odpověděla, že ne,“ směje se Adéla a hned dodává: „Jsou to jen kamarádi.“  

Můj anděl

V Hitparádě Rádia Junior aktuálně soutěží se svou vánoční novinkou Můj anděl. V klipu ho ztvárnil Tiktoker Kuba Sedláček. „Natáčeli jsme v Praze a v Českých Budějovicích. Bylo třeba mínus jedna a já jsem v plesových šatech běhala po poli. Takže byla strašná zima, ale natáčení jsme si všichni užili.“

A jaké je její Vánoční přání? „Tak já si hlavně přeju, abychom byli všichni zdraví, šťastní a aby ta pandemie někam zalezla.“

Věří Adéla na strážného anděla? Jaký má talisman? Baví jí učení? Jak se připravuje na konkurzy a na koncerty? A jak bude trávit Vánoce? Poslechněte si celé audio a dozvíte se to.  

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Související