Jak to chodí při konkurzu na muzikál? Je potřeba talent, nebo protekce?

3. duben 2021

Hurá na konkurz! Dozvíte se, co všechno si přichystat a kolik času nakonec máte na to, abyste porotu uchvátili. Radka prozradí, jaká na konkurzech panuje atmosféra a jak je to s protekcí.

Abyste si mohli zahrát v muzikálu, musíte projít konkurzem. A protože Radka jich má už spoustu za sebou, pomůže vám udělat si představu, jak takový muzikálový konkurz probíhá. Dozvíte se, co všechno je třeba si na konkurz připravit a kolik času nakonec máte na to, abyste porotě ukázali, co umíte.

Konkurzy jsou pěkně stresující

Evu zajímalo, jestli je porota na konkurzech přísná a kdo má při výběru poslední slovo. Také se Radky vyptala, jaká panuje při konkurzu atmosféra a jak je to s protekcí. Jen si to poslechněte si audiu.

Napište nám

Chtěli byste si konkurz zkusit? A pokud už jste na něm někdy byli, jak to probíhalo? Svoje postřehy nám posílejte na radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu emailu napište: MUZIKÁLOMÁNIE.

Eva Sinkovičová, která toho o muzikálech moc neví, ale chce to změnit a muzikálová zpěvačka Radka Fišarová se na vás těší každou sobotu v 16:00 ve vysílání Rádia Junior nebo ve stejný čas v neděli v repríze a pak taky tady na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video