Jsem trémistka a v rozhlase vystupuji naživo poprvé, přiznala Dana Batulková před vyprávěním pohádky

31. srpen 2021

Dana Batulková je oblíbená divadelní a filmová herečka, kterou můžete znát i z televizních seriálu. Jak se jí povedlo živé čtení pohádky skřítka Hajaji?

Sympatická Dana Batulková si zahrála mnoho krásných divadelních rolí. Objevila se ale také ve filmu a seriálech. Nezapomenutelná je například její Marcelka ve slavném sitcomu Comeback. Na jeho natáčení moc ráda vzpomíná. Vidět jste ji mohli v seriálech Ohnivý kuře nebo Slunečná.

Herečka, nebo tanečnice?

Dana ale není jen skvělá herečka. V roce 2008 prokázala své taneční vlohy a s profesionálním tanečníkem Janem Onderem vyhrála třetí řadu televizní soutěže StarDance. Janě Rychterové také prozradila, že jejím nejmilovanějším tancem je energické tango. 

Herečka Dana Batulková

Má zkrátka talentu na rozdávání. To dokazují i její děti Jakub a Mariana Prachařovi. I oni se úspěšně věnují herectví. Dcera jí navíc radí se sociálními sítěmi.

Před trémou neutečeš

Má i taková ostřílená herečka někdy obavy před představením? „Závidím lidem, kteří trému nemají. Já jsem velká trémistka“, přiznává. S vtipem a smíchem k tomu dodává: „Občas si během představení říkám: Co kdybych teď utekla a šla domů?“ To by ale samozřejmě nikdy opravdu neudělala, protože je velká profesionálka.

Na závěr rozhovoru Dana přečetla Rýmovou pohádku ze seriálu Srk frk hrk brk – aneb zvuků plné pohádky, který napsala Tereza Verecká. Její vyprávění bylo plné pšíkání a smrkání a moc se jí povedlo. A to Dana vystupovala živě v rozhlase vůbec poprvé! Jen se podívejte na videa.

Zajímavé rozhovory s hvězdami Městských divadel pražských v rámci živě čteného Hajaji vysíláme od 30. srpna do 5. září. Postupně je všechny najdete tady na našem webu >>

autor: kpe

Související