Kámen mudrců objeven! Víme, kdo vyhrál notebook v soutěži Alchymisti

14. prosinec 2023

A je to tu! Soutěž skončila a známe výherce. Podcast Alchymisti ale nikam nemizí a stále můžete vyrazit na výlety a zkoušet pokusy.

Soutěžili jste s tajemným seriálem Alchymisti? Splnili jste úkoly, které vás vyslaly na zajímavé výlety, nebo vám poradily zábavný pokus? Tak to vás asi zajímá, jestli jste měli štěstí a jste mezi výherci!

Podívejte se na fotky, které nám zaslali účastníci soutěže:

Pokud jste soutěž propásli, nemusíte být smutní. Seriál si můžete pustit i teď a vydat se po stopách kamene mudrců v hravých úkolech. I bez soutěže je to skvělá zábava i pro celou školní třídu nebo třeba skautský oddíl.
Poslechněte si podcast Alchymisti a stáhněte si pracovní listy >>

Všem účastníkům děkujeme, byli jste skvělí! Výherci od nás dostanou email. 

Výherci – jednotlivci

  1. cena: Adélka Krejčíková, Praha 8: Herní notebook Alza Gamebook GTX1650, který do souteže darovala společnost Alza.cz a.s., Albi Kouzelné čtení Putování magickou Prahou, tématické knihy od nakladatelství Albatros: Harry Potter a kámen mudrců, Fíla, Žofie a Smaragdová deska, Legenda o Golemovi, balíček dárků od Českého rozhlasu a Rádia Junior.
  2. cena: Jan Harcuba, Horní Branná: Albi Kouzelné čtení Putování magickou Prahou, tématické knihy od nakladatelství Albatros: Harry Potter a kámen mudrců, Fíla, Žofie a Smaragdová deska, Legenda o Golemovi, drobné dárky Rádia Junior
  3. cena: Emilka, Apolenka, Josefínka, Polánka: Albi Kouzelné čtení Putování magickou Prahou, tématické knihy od nakladatelství Albatros: Harry Potter a kámen mudrců, Fíla, Žofie a Smaragdová deska, Legenda o Golemovi, drobné dárky Rádia Junior

Výherci – skupiny

  1. cena: 3. a 4. třída ZŠ Pavlov s učitelkou Pilíkovou: Vstup pro skupinu do Pekla (peklocertovina.cz), pytel sladkého „zlata“*, drobné dárky od Českého rozhlasu a Rádia Junior
  2. cena: ZUŠ Komenského, PIDIŽVÍCI, Nové Strašecí s učitelkou Grmelovou: Speciální prohlídka Českého rozhlasu a Rádia Junior, pytel sladkého „zlata*, drobné dárky od Rádia Junior.
  3. cena: ZŠ a MŠ Dr. E. Beneše, Praha, s učitelkou Hanzlíkovou: Speciální prohlídka Českého rozhlasu a Rádia Junior, pytel sladkého „zlata*, drobné dárky od Rádia Junior.

Celá tahle skvělá věc by nevznikla bez divadelního spolku Geisslers Hofcomoedianten. A ti pro vás připravili bonusové video s naprosto úžasnou písničkou. Pokud jste ale ještě kámen mudrců neobjevili a nechcete si zkazit překvapení, nechte si písničku až na pak. Až splníte úkoly a objevíte svůj kámen mudrců ;-)

autor: kpe
Spustit audio