Když mě v Americe okradli, chtěla jsem se prát, vzpomíná na nepříjemný zážitek zpěvačka Lounová

23. červen 2022

Olga Lounová se kromě umění věnuje i automobilovým závodům a thaiboxu. Kde na to všechno bere energii a proč nepoužila své bojové dovednosti, když ji přepadli? A kdy bude hotová její nová deska? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Olga Lounová má spoustu zájmů a talentu. Skládá hudbu, zpívá, věnuje se herectví a taky závodí v rychlých autech. „Pořád si připadám jako dítě. Mé koníčky, které jsem měla jako malá, se mi staly prací. A to je úplně to nejlepší – že jsem si vlastně nepřestala hrát,“ říká nadšeně.

Jezdí svižně, ale nepřehání to

Auta jsou její vášní a se závoděním to myslí vážně. Letos v lednu se dokonce zúčastnila slavného dálkového závodu Rallye Dakar, na který má úžasné vzpomínky: „Je to čtrnáctidenní příběh, který píšete v poušti. Je to strašně náročný, ale krásný zážitek,“

Dakarská VIP návštěva z Česka Olga Lounová

Nesvádí ji ale láska k rychlosti k porušování pravidel v běžném silničním provozu? „Jezdím svižně, ale nepřeháním to,“ prozrazuje sympatická řidička. „Nejezdím riskantně. Na silnicích nezávodím, protože se vyřádím na závodech.“

V Americe zažila přepadení 

Mezi její další záliby se řadí i thajský box. Ten jí pomáhá udržovat se v kondici a zvládat náročné koncerty. Je ale ráda, že ho zatím nikdy nemusela použít v opravdovém souboji. I když jednou k tomu nebylo daleko.

 „Když mě okradli v Americe, tak jsem se chtěla prát. Ale byly to holky a bylo jich víc,“ vysvětluje, proč se nakonec do potyčky nepustila, i když ovládá bojový sport. „Sice mi ukradly kabelku, ale ještě bych někomu rozbila nos a zavřeli by mě.“

Přípravy nové desky se protáhly

Novou desku, která bude plná písniček v angličtině, natáčí Olga v americkém Los Angeles. Přípravy alba se kvůli pandemii protáhly na dlouhé čtyři roky.

„Měla jsem i písničku 7 týdnů v amerických hitparádách,“ pochvaluje si a těší se, až bude deska hotová. Což bude už brzo. Zbývá dotočit jen jeden song.

Proč začala jezdit do Ameriky? Co se jí v Los Angeles nejvíc líbí? Jaký sport by nikdy nezkusila? I na to se Olgy ptala Denisa Kimlová. Poslechněte si celý rozhovor v našem podcastu.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související