Koupel v plátcích růží a masáže. Psí hvězda si užívá luxusní péči

25. září 2024

Fence Manyu z Číny, rasy shiba-inu, dopřává páníček doslova královskou péči. Manyu se koupe ve vaně plné okvětních plátků ruží, užívá si masáže a také se nechává oblékat.

Voňavá koupel, masáže nebo voskování tlapek. To vše si běžně dopřává fenka Manyu z Číny. Tohoto pejska rasy shiba-inu můžete vidět na sociálních sítích, kde má profil littlemanyu_ .

O psech této rasy se říká, že jsou tvrdohlaví, ale Manyu tak ve videích rozhodně nevypadá. Její páníček jí dopřává královskou péči. Dělá jí koupele, sype jí do vany okvětní plátky růží, masíruje ji, hraje jí na meditační činelky, stříhá jí drápky, dokonce ji dává sušit do speciálního sušáku, který vypadá jako mikrovlnka.

A to není vše. Manyu se taky nechává oblékat! Třeba do oblečku břišní tanečnice nebo mořské panny. Například na YouTubu sledovalo tyhle procedury v srpnu 2024 9,1 milionu odběratelů, na TikToku to bylo 5,4 milionu lidí.

A co vy? Kdy jste si naposledy dali vanu nebo masáž? Poslechněte si tento díl Síťovky a uslyšíte toho o Manyu ještě víc.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior.

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související