Tyhle lišky můžou do postele, honí se za hračkami a rozbalují dárky

15. březen 2023

Petfluencerem se na sociálních sítích můžou stát nejrůznější zvířata. Psi, lišky, dokonce i skunci a hadi.

Napadlo by vás, že i lišky se můžou stát slavnými petfluencery? Na Instagramu nebo Tik Toku je najdete pod názvem Juniperfoxx and friends. Jde o lišky, psy, mývala, skunka, dokonce i hada.

Jejich chovatelka Jessika Coker je má doma, ale má pro ně i venkovní výběh. Lišky si pouští do postele, krmí je, mazlí se s nimi a taky jim kupuje hračky. Jako první měla zrzavou lišku Juniper. Teď má ale i další lišky různých barev. S bílým nebo šedým kožíškem. Jde o takové lišky, které by ve volné přírodě nepřežily. Jsou zachráněné z liščích farem nebo mají nějaký handicap, kvůli kterému by do volné přírody nemohly být vypuštěny. 22. ledna 2023 měla stránka juniperfoxx na Instagramu 2,9 milionu sledujících, na Tik Toku to bylo ještě víc, a to 3,8 milionu sledujících.

Zajímá vás, jaká je liška Juniper a jaký má vztah se psem Moosem? Proč Jess lišky jako domácí mazlíčky nedoporučuje? A co s ní rád dělá mýval Newt? Poslechněte si podcast Síťovka.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související