Kuchař Karel získal cenu za svou rumovou zmrzlinu s rozinkami

Kuchař Karel získal cenu za svou rumovou zmrzlinu s rozinkami
Karel se naučil vařit v Anglii. Na svém kulinářském umění si dává záležet, ale nejlepší je stejně jeho kopečková zmrzlina. Jak se dělá opravdu dobrá zmrzlina? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.
I za zmrzlinu můžete získat ocenění. Stejně, jako se to povedlo Karlovi Kopeckému. Do soutěže Mls Pardubického kraje přihlásil rumovou příchuť s rozinkami. „Dělám si z toho legraci, že je od čtyř let. Přeci jenom rum tam je. Není převařený v té smetanové zmrzlině. Ale ten jeho obsah je tak nízký, že to nemůže nikomu nic udělat,“ směje se.
Jak se taková skvělá zmrzilna vyrábí? Poslechněte si celý rozhovor.
Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
-
Dvacet tisíc mil pod mořem. Pusťte si jedno z nejfantastičtějších dobrodružství všech dob
-
Čarovný les. Kouzelná výprava mezi nadpřirozené bytosti
-
A pak že nejsou hastrmani. Vodnická pohádka s Michalem Dlouhým a Vlastimilem Brodským
-
Houbový skřítek. Veselá pohádka o tom, jak Krakonoš potřeboval pomocníky