Začínali ve starém karavanu. Dnes denně prodají 80 kg zmrzliny a nebojí se netradičních příchutí
Zmrzlináři Lucie Vostřelová a Zdeněk Pavlis začínali podnikat ve starém karavanu bez přívodu vody a chladivé pochoutky prodali 20 kousků za den. Dnes na návsi v pardubických Kuněticích obslouží v průměru 600 zákazníků denně, prodají 80 kg zmrzliny. Zakládají si na kvalitní smetaně a čerstvém ovoci od místních farmářů. Proč ještě nevyrobili šmoulí zmrzlinu? A jak vznikají netradiční receptury? Moderuje Jitka Slezáková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.
Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>
Související
-
Před bezem klekni, říkávali naši předci. Z plodů připravíte džem i léčivý sirup
Zahradník prozradí, co všechno se sklízí na konci léta. Jaké dobroty můžete vykouzlit například ze zralých bezinek?
-
Ideální letní snídaně. Vyzkoušejte jednoduchý recept na výborné banánové palačinky bez lepku
Pokud vás baví experimentovat a rádi vaříte, určitě oceníte užitečné tipy na zdravá jídla, která zvládnou připravit i děti.