Lovte žbluňky a vyhrajte pračku!

3. listopad 2014

Vytvořte tým a zapojte se do soutěže o pračku! Žbluňk aneb Vodnická lednová soutěž probíhá od 7.1. do 28.1.2013.

Co je vaším úkolem?
Sestavte si tým, ve kterém je minimálně jedno dítě do 15 let a jeden dospělý nad 18 let. Dejte si jednoslovnou přezdívku a zaregistrujte se na e-mailu radiojunior@rozhlas.cz.

Poslouchejte vysílání Rádia Junior na Dvojce Českého rozhlasu i vysílání Rádia Junior na webu, luštěte otázky na webu týkající se Tatrmanů a sbírejte tak žbluňky.
Tým, který nasbírá nejvíc žbluňků, vyhraje. Pokud v závěru soutěže (28.1.2013 ve 12:00) bude mít více týmů stejný (nejvyšší) počet žbluňků, rozhodne o vítězi losování. Vítěz bude vylosován a vyhlášen ve vysílání Rádia Junior na Dvojce Českého rozhlasu 28.1.2013.

Téma soutěže:
Vodníci a voda v jakékoli souvislosti, podobě či skupenství.
(Od září minulého roku jste mohli ve vysílání RJ sledovat Tatrmany aneb Vodnické čtení na pokračování s Jiřím Lábusem. Text Tatrmanů je možné najít na webových stránkách RJ).

Ceny:

Týdenní – CD + prohlídka budovy ČRo a účast ve vysílání Rádia Junior. Tato cena se bude losovat 14.1. resp. 21.1. Do losování budou zařazeny všechny týmy zaregistrované do uvedených termínů.
Hlavní – nejnovější model pračky Whirlpool + CD + prohlídka budovy ČRo a účast ve vysílání Rádia Junior.

Pračka AWS 63213

Kdy přesně soutěž probíhá
Od 7.1. do 25.1.2013 ve vysílání a od 7.1. do 28.1.2013 do 12:00 na webových stránkách Rádia Junior bude možné odpovídat na soutěžní otázky a lovit tím tzv. žbluňky.

Kde najdu soutěžní otázky:
Na webu Rádia Junior se otázky týkají Tatrmanů. Správnou odpověď je možné získat přečtením textu nebo přeposlechem vodnického čtení na pokračování Tatrmani. Vždy bude přesně určeno, v jaké části (částech) je možné odpověď hledat. Otázek bude čtyřicet a k dispozici budou soutěžícím po celou dobu soutěže. Za správné odpovědi lze tedy získat 40 žbluňků.
Ve vysílání Rádia Junior bude možné lovit žbluňky každý všední den mezi 19:00 a 20:00 při poslechu písniček. Jednotlivé otázky se budou týkat obsahu textu písně, budou vždy spojeny s vodou – v jakékoli souvislosti, podobě či skupenství. Tyto otázky zazní pouze ve vysílání Rádia Junior na Dvojce ČRo. Ve vysílání bude možné získat jeden žbluňk denně, tedy 15 za tři týdny.
Na streamu Rádia Junior bude možné v průběhu každého všedního dne zaslechnout tři otázky, týkající se vodní nebo vodnické tématiky. Každý den tak lze na streamu získat tři žbluňky, tedy 45 za tři týdny.

Pračka AWS 63213

Celkem lze v průběhu soutěže nasbírat maximálně 100 žbluňků.

Registrace:
Každý soutěžní tým se zaregistruje zasláním mailu na radiojunior@rozhlas.cz pod jednoslovnou unikátní přezdívkou. Na tuto adresu bude také pod touto přezdívkou mailem zasílat správné odpovědi. Na webových stránkách RJ si každý tým bude moci ověřit aktuální počet žbluňků na svém kontě – aktualizace bude provedena následující pracovní den (ve 12:00).

Postup zjištění aktuálního počtu žbluňků:
- Otevření stránek Rádia Junior: radiojunior.cz
- Kliknutí na políčko „Soutěže“.
- Kliknutí na políčko „Konto žbluňků“.
- Zadání přezdívky soutěžního týmu.
Tímto způsobem soutěžní tým zjistí aktuální stav počtu nashromážděných žbluňků, který se objeví v příslušném políčku.

Hodně štěstí!

autor: Redakce Rádia Junior
Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video