Na neobvyklém táboře uvnitř restaurace se děti naučily vařit v profesionální kuchyni

4. srpen 2021

Svíčková nebo italské lasagne – to vše voní v restauraci v jizerskohorském Bedřichově. Hosty tam nenajdete, jen malé šikovné budoucí kuchařky a kuchaře.

Máte rádi kynuté knedlíky plněné borůvkami nebo třeba zapečené brambory? I to se mimo jiné naučily vařit děti na speciálním příměstském táboře v Bedřichově.

A kromě toho zvládly i takové práce jako krájení cibule, mytí nádobí a dokonce i mytí podlahy. Hlavně ale zažily spoustu zábavy a každý den mohly mlsat dezerty, které také připravovaly. Letní škola vaření potěšila i jejich rodiče, dobroty jim totiž děti vozily každý den domů. 

Tak co? Dali byste si taky? 

Nalaďte si Rádio Junior online >>

autoři: Lucie Fürstová , kpe
Spustit audio

Související