Natočit pár vteřinové video trvá i 13 hodin, odhalují influencerky Škodovy

29. květen 2024

Na Instagramu dvojčata sleduje přes 120 tisíc lidí. Jaké to je mít dvojče? Jsou na sebe holky napojené? V čem jsou stejné a v čem úplně jiné? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Klub Rádia Junior navštívily influencerky Kristýna a Denisa Škodovy, které mají na instagramu přes 120 tisíc fanoušků. Věnují se zpěvu, modelingu i herectví a o tom všem si povídali s moderátorkou Klárou Novákovou. 

Nápad z karantény

Týnu i Denču jste mohli zaslechnout v Hitparádě Rádia Junior, kde soutěží se songem Nové světy, který nazpívaly společně s Benem a Mateem. Zpěvačkami ale nechtěly být odjakživa.

„Prvně jsme chtěly dělat modeling, tak jsme posílaly naše fotky,“ přiznávají. Do cesty jim přišlo několik natáčení i focení. Zlom přišel až během covidu, kdy se holky přesunuly na sociální sítě, kam dodnes pravidelně přidávají svůj obsah.

Během karantény přišel i nápad zabrousit do světa hudebního. „Byla karanténa, nudily jsme se, a tak jsme si složily naši první písničku, která byla o nás dvou,“ vzpomínají.

Tvorba na sociální sítě 

Holky si obsah na sítě tvoří samy. Pomáhají si navzájem. Může zdát, že je to jednoduché. Tvorba několika tveřinového videa přitom může zabrat i několik hodin. „Teď jsem natáčela jednu spolupráci a dělala jsem dort. To natáčení mi zabralo nějakých 13 hodin i s pečením, se zdobením, se vším, což je mazec,“ dává příklad Týna.

Těm, co by chtěli se sociálními sítěmi pracovat, holky radí, aby byli kreativní a nekopírovali obsah od ostatním influencerů. 

Co holky baví a čemu se věnují ve volném čase se dozvíte při poslechu Klubu Rádia Junior.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

autoři: Klára Nováková , bva
Spustit audio

Související