Nejúspěšnější youtuber na světě Mr. Beast se nechal pohřbít zaživa. Pod zemí vydržel 50 hodin

19. duben 2023

Lidé plní jeho šílené výzvy a on jim za to královsky platí. Sám také zkouší různé nebezpečné kousky.

Jmenuje se Mr. Beast (v překladu pan Bestie), pochází z USA, videa začal publikovat ve svých 13 letech a v březnu roku 2023 měl jeho youtubový kanál 137 miliónů odběratelů.

Podle časopisu Forbes si Mr. Beast za rok 2021 vydělal mezi youtubery nejvíc peněz na světě. Za jeden rok si vydělal odhadem 54 milionů dolarů, což je 1,28 miliardy korun. Za takovou sumu si můžete v Americe koupit třeba stohektarový pozemek s budovou se 16 ložnicemi, klubovnou, 19jamkovým golfovým hřištěm a bazénem.

Nejúspěšnější video Mr. Beasta má 381 miliónů zhlédnutí. V jeho videích jde často o peníze. Mr. Beast například nabízí deset tisíc dolarů tomu, kdo si zvládne sednout do vany plné hadů. Různé výzvy plní i Mr. Beast sám.

Terku šokovalo, že strávil padesát hodin pohřbený zaživa. Lehl si do rakve, kde měl kamery, vysílačku i světlo, ale nemohl se moc hýbat. A nechal se pomocí bagru zahrabat. Na konci videa z rakve vylézá se slzami v očích. Je šťastný, že už je venku, bolí ho hlava a má obrovský hlad. To se není čemu divit. Plnit takový úkol, to už je naprosté hazardování se zdravím.

Co se Terce na Mr. Beastovi líbí? A jaký šílený úkol si vymyslel pro lidi, kteří chtěli vyhrát půl milionu dolarů? Dozvíte se v tomto dílu Síťovky.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související