Něco se chystá! Seznamte se s tváří mezinárodní taneční akce #SayHi 2022

13. říjen 2022

Protáhněte se a jdeme na to! Už 17. října startuje třetí ročník projektu #SayHi. Zapojte, tancujte s Adélou Zouharovou a posílejte videa.

Už se to blíží! Připojte se od 17. října k Adéle Zouharové ve 3. ročníku tanečního projektu #SayHi. Naučte se choreografii, která roztančí Evropu. Všechny novinky a informace se postupně dozvíte tady na webu >>

Tancujete s Adélou Zouharovou

Čtěte také

Loni jsme to rozbalili s duem Ben & Mateo, letos je tváří českého #SayHi Adéla Zouharová. Zapojte se, trénujte a v pátek 11. listopadu tančete s námi. 

Adélu určitě dobře znáte. Několikrát zabodovala v hitparádě Rádia Junior a přivítali jsme ji i ve studiu na rozhovoru, kde na sebe leccos prozradila.

Start 17. října

Startujeme v pondělí 17. října, kdy vypustíme do světa videoklip k letošnímu hitu #SayHi a tutorial s choreografií. Pak budete mít měsíc na trénink. V pátek 11. listopadu pak bude tančit celá Evropa.

O čem bude letošní písnička? Kam máte posílat svá videa, kde se nám pochlubíte, jak jste taneček zvládli? Všechno se tu včas dozvíte, tak sledujte web Rádia Junior.

Těšíme se! :-)

autor: kpe
Spustit audio

Související