Okořeňte si svátky playlistem 13 vánočních hitů roku 2021

24. prosinec 2021

Nejenom Ježíšek, ale i Hitparáda Rádia Junior letos naděluje. Rozbalte si pod vánočním stromečkem šťastnou třináctku nádherných vánočních písní – novinek roku 2021.

Ve speciálním díle hitparády uslyšíte nejen vánoční hity, ale i vzkazy od hvězd našeho žebříčku! Popřejí vám krásné svátky a prozradí vám, jak budou trávit Vánoce. Třeba Pokáč i Lucie Černíková známá jako Lucka z Kouzelné školky plánují před rozbalováním dárků zpívat minimálně půl hodiny koledy.

Po čem touží rodiče?

Třináctiletá Adéla Křivánková bude na Štědrý den uzobávat vosí úly a při tom doufat, že jí Ježíšek přinese lístky na světové turné jihokorejského sedmičlenného boybandu BTS.

Od skupiny Karol a Kvido se dozvíme, jak to funguje v Ježíškově dílně. Robin Mood s Olgou Lounovou nám zas prozradí, po čem o Vánocích touží rodiče.

Vánoce Bena a Matea

Těšit se můžete i na první vánoční hit šestnáctileté Izabelly Kis, sestry Bena z dua Ben a Mateo. Kluci nám zas prozradili, kde budou trávit vánoční prázdniny.

Čtrnáctiletý Ben s rodiči, bráchou Fredem a sestrami Izabellou a Elizabeth vyrazí na hory. Rodina patnáctiletého Matea Klimka si bude sváteční pohodu užívat chalupě.

Ve Vánočním speciálu nebude chybět ani nejúspěšnější hit letošních Vánoc Merry Christmas od Eda Sheerana a Eltona Johna. Hudební kolekci plnou žhavých novinek doplní i nejčerstvější coververze legendárních vánočních hitů v podání Jakuba Hübnera, americké vokální skupiny Pentatonix nebo i andělů strážných!

Nalaďte se na Vánoce s těmi nejkrásnějšími vánočními hity roku 2021 a Klárou Novákovou!

Pusťte si Rádio Junior online >>

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video