Podívejte se do zákulisí natáčení napínavého detektivního podcastu Co se stalo se Zuzanou

9. únor 2022

Poslechněte si od 12. 2. rozhlasovou hru o dvojčatech, která při natáčení podcastu pátrají po dávném tajemství. Příběh napsala oceňovaná autorka Hana Lehečková.

Svou starší sestru Zuzanu sourozenci Ela a Tadeáš nikdy nepoznali. Zemřela už hodně dávno. Dvojčatům ale doma nikdo nechce prozradit jak a proč. Rozhodnou se tak pátrat na vlastní pěst a vše si nahrávat na mobil jako podcast do školy.

Postupně začnou odkrývat hrozivou pravdu o některých lidech ze Zuzanina okolí. Podaří se jim zjistit, co se s ní opravdu stalo? Byla to vražda? Víc už vám ve videu prozradí herci Samuel Budiman a Nina Rudišová, kteří v připravované rozhlasové hře ztvárnili hlavní dvojici. Kromě nich ve hře uslyšíte i Matěj Převrátila, Igora Orozoviče a další.

Poslechněte si hru Co se stalo se Zuzanou v sobotu 12. 2. od 10:00 ve vysílání Junioru, nebo pak na našem webu od 12. 2. do 11. 3. 2022.

Rozhovor se spisovatelkou

Rozhlasovou hru napsala Hana Lehečková. Příběh je volně inspirovaný jejím románem pro dospělé s názvem Poupátka. Co všechno musela změnit? A proč si vybrala tohle téma? Poslechněte si to v reportáži Evy Sinkovičové.

V úterý 15. února od 19:00 si můžete navíc v našem vysílání poslechnout velký rozhovor s oceňovanou spisovatelkou, která bude hostem pořadu Klub Rádia Junior. Záznam pak najdete i na webu Junioru >> 

Pátrejte s námi!

autor: kpe

Související