Přijďte na narozeninovou party Rádia Junior. Zazpívá Tereza Mašková a Sebastian

13. únor 2020

Velkolepá oslava proběhne v sobotu 29. února od 14:30 ve velkém studiu Českého rozhlasu. Přijďte taky! Čeká na vás soutěž o digitální rádio i další ceny a spousta zábavy.

Slavíme sedmé narozeniny, a to si nesmíte nechat ujít! Těšit se můžete na nabitý program plný hudby, tance a zábavy. Mezi hězdnými gratulanty nebude chybět superstar Tereza Mašková nebo oblíbený zpěvák Sebastian. Zábavnou show předvedou taky neuvěřitelně šikovní Yoyoboys.

Potkejte své oblíbence

Na taneční nadšence se těší Klára Nováková se speciální hitparádou. Programem bude provázet oblíbená moderátorka Jana Rychterová. Kdo bude chtít, podívá se během akce do našeho studia, kde budou živě vysílat Jakub Voříšek a Petr Ševčík alias Ševa. Pozdravit se ale můžete i s dalšími tvářemi Junioru.

Soutěž o super ceny

Těšte se i na soutěž, při které můžete ukázat, jak se vyznáte nejen v Rádiu Junior, ale taky ve sportech, hudbě nebo světě zvířat. Za splnění zábavných kvízů a úkolů získáte razítka do soutěžní karty.

Soutěžíme o digitální rádio, balíčky od komiksového nakladatelství CREW a další ceny. Vítěze vyhlásíme v průběhu slavnostního zakončení akce okolo 17:00.

Komiksové překvapení

Vstup je zdarma a každý náš fanda do 13 let navíc dostane malé komiksové překvapení. Tak nezapomeňte: 29. února, 14:30–17:00, Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2.

Zažijte dobrodružství s Hobitem

Máme pro vás ještě jeden báječný dárek, který si můžete doma rozbalit. V sobotu totiž odvysíláme trojdílné dobrodružství Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky. Odvážnou výpravu za drakem si můžete pustit v 10:00, 13:00 a poslední díl ve 20:00.
>> Více informací o rozhlasové hře

Tak si to nenechte ujít, těšíme se na vás!

Související

Pusť si video