Stop ohraným melodiím! Pusťte si playlist nových vánočních písní roku 2022

24. prosinec 2022

Už vás nebaví stokrát ohrané vánoční písničky? Klára Nováková pro vás sestavila výběr letošních hitů se sváteční atmosférou.

Ve speciálním díle hitparády uslyšíte letošní vánoční hity, české i zahraniční, klasické i originální, poklidné i latinskoamericky roztančené. Nebude chybět ani spousta vánočně hudebních zajímavostí a hvězdné vzkazy.

Popřejí vám...

Nádherné prožití Vánočních svátků Vám popřeje televizní moderátorka Lucie Borhyová i se svými dětmi, osmiletou Lindou a čtrnáctiletým Lucasem. Ti během Štědrého dne půjdou na vánoční trhy, pustí si nějakou hezkou pohádku a k večeři si dají bramborovou kaši, bramborový salát, kapra, řízek i vinnou klobásu.

Zpěvačka a moderátorka Rádia Junior Jana Rychterová už několik let dodržuje svou vlastní vánoční tradici. Když 24. prosince neprší, vyráží se svým manželem na motorkách k Pražskému hradu. A pak až do večera rozmrzají.

David Deyl se o Vánocích vždycky nejvíc těší na klasické pohádky, jako je Pyšná princezna, Princezna ze zlatou hvězdou na čele a Tři oříšky pro Popelku. Z cukroví si nejvíc pochutná na vosích úlech, čtrnáctiletá Adéla Zouharová zas na vanilkových rohlíčcích.

Kluci ze skupiny Botox se svěřili s tím, že na Vánocích nemají moc rádi uklízení ani měkouše, tzv. měkké dárky, třeba svetry.

Zpívá celá rodina

V jednom se ale všechny hvězdy shodnou. Nejvíc se těší na to, že Vánoce stráví se svou rodinou a s těmi, které mají rádi. Proto očekávejte i spoustu vánočních hitů stylu „zpívá celá rodina“, nejenom od Lucky Borhyové, ale i od Voxela a jeho ženy eM a americkokubánské megastár Glorie Estafan, její dcery Emily a vnuka Sashy.

Nalaďte se na Vánoce s těmi nejkrásnějšími vánočními hity roku 2022 a Klárou Novákovou!

Pusťte si Rádio Junior online >>

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Víš o písničce, která by v naší hitparádě neměla chybět? Napiš nám! Každý týden jeden z tipů odměníme. Koho jsme vybrali se dozvíš ve vysílání Hitparády.

Pusť si video