Vstupujeme do světa muzikálu. První díl seriálu Muzikálománie je tu!

6. březen 2021

Uměli byste vysvětlit někomu, kdo o muzikálu v životě neslyšel, co to je? Eva teda ne, naštěstí má Radku, která je hotová expertka a lehce objasní všechny zvídavé dotazy.

Vítejte na muzikálové výpravě! V prvním díle zjistíte, že Radka Fišarová je tou, kdo vede naše putování. A je to dobře. S Evou Sinkovičovou v čele bychom se totiž daleko nedostali. Bez jejích nekonečných otázek by to ale taky nešlo. Jen si pusťte audio prvního dílu a zjistíte to sami!

Co je to vlastně muzikál?

Kdy a kde muzikál vznikl a co je pro něj typické? A jaké byly jeho začátky v Čechách? Kde se u nás muzikály hrají? To všechno uslyšíte v prvním díle.

Dozvíte se taky, kde se dá muzikálový obor studovat a Radka prozradí, jak se dostala k muzikálu ona. Super tip pro začínající zpěváky, ne?

Už jste byli na muzikálu? Napište nám!

První muzikál, na kterém byla Eva v divadle, byla Pomáda. Domů se vrátila naprosto nadšená. A jak jste to měli vy? Kolik vám bylo, když jste viděli svůj první muzikál? O jaký kousek šlo? Pokud vás muzikálová premiéra teprve čeká, tak co vás láká? Své zážitky nám posílejte na email radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu emailu napište: MUZIKÁLOMÁNIE.

Eva, která toho o muzikálech moc neví, ale chce to změnit a muzikálová zpěvačka Radka se na vás těší vždy sobotu v 16:00 ve vysílání Rádia Junior nebo ve stejný čas v neděli v repríze. Každý díl si taky můžete vždy sedm dní pustit i tady na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video