Zpěvačka Adéla Křivánková patří do BTS A.R.M.Y. Plánuje odjezd do Koreje

29. červenec 2023

Patnáctiletá zpěvačka ADELA je další hvězdou Hitparády Rádia Junior, která se na jednu hodinu promění v DJku. Koho ráda poslouchá?

První videoklip natočila už v 11 letech. Vozí si vítězství z mezinárodních pěveckých soutěží. Letos dokonce získala možnost vystupovat jako nový objev na největších tuzemských festivalech jako jsou Colours of Ostrava nebo Votvírák. 

Adélin soukromý playlist má jasného favorita – skupinu BTS. Tento sedmičlenný jihokorejský boyband naprosto zbožňuje a zná o něm i spoustu zajímavostí. Dokonce patří i do tzv. BTS A.R.M.Y., což je oficiální název pro nejvěrnější fanouškovskou základnu této nejpopulárnější skupiny světa.

A co víc, Adéla se do Jižní Koreje už brzy vypraví. Jako věrná skautka tam bude v srpnu reprezentovat Česko na celosvětovém skautském jamboree. Ve Starparádě nám prozradila, které korejské speciality tam chce určitě ochutnat. Naučila nás i pár korejských slov. 

Plánuje Adéla nazpívat song v korejštině? Kterého člena skupiny BTS má nejradši? Co by mu řekla, kdyby ho potkala? Jak se svým skautským oddílem pomáhá přírodě? Kdo patří do top pětky jejich nejoblíbenějších pěveckých hvězd? Jaké jsou její největší pěvecké úspěchy?

Tak si letní Starparádu určitě nenechte ujít. Startujeme každý prázdninový víkend v 17:00 na Rádiu Junior a našem webu.

Spustit audio

Související