Adam Mišík si za první honorář koupil kostým Spidermana. Práce ho bavila víc než škola

2. březen 2023

Talentovaný herec a zpěvák začínal u filmu už jako malý kluk. Jaké to bylo vyrůstat se slavným otcem? A který předmět ve škole měl rád? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Čtěte také

Nadaný herec a zpěvák je synem muzikantské legendy Vladimíra Mišíka. Svůj hlas propůjčil i Spidermanovi. Ve filmu se slavným superhrdinou totiž dabuje do češtiny herce Toma Hollanda. Splnil si tak trochu i dětský sen, protože hbitý chlapec v červeném kostýmu ho vždy fascinoval. Uplatnil by v běžném životě jeho supershopnosti? „Určitě. Člověk se třeba rychleji dostane z bodu A do bodu B,“ směje se.

Kostým Spidermana byla dokonce první věc, kterou si Adam koupil za své první vlastní peníze vydělané hraním ve filmu Kráska v nesnázích. Herectví se věnoval odmalička. „Já jsem byl vždycky extrovert. Vždycky jsem byl hodně zrychlený a měl jsem hodně rád natáčení. Ta práce mě bavila více než škola,“ vzpomíná.

Adam vydává nové singly, točí filmy, sportuje. Co aktuálně chystá? Plánuje nějakou další filmovou roli a jakou hudbu nejraději poslouchá? Pusťte si celý podcast.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , kpe

Související