Adéla Zouharová jde studovat muzikálové herectví a sní o Hollywoodu. Které hvězdy zbožňuje?

12. srpen 2023

Na DJku Starparády si zahrála i patnáctiletá zpěvačka a influencerka Adéla Zouharová. Které songy nejčastěji rotuji v jejím playlistu, zjišťovala moderátorka Klára Nováková.

U Adély na plné čáře vítězí mladí čeští zpěváci jako je Calin, Viktor Sheen, Sofian a skupina Mirai. Jejich muziku miluje a v budoucnu by s nimi moc ráda spolupracovala.

Za zahraničních pecek u ní právě teď vedou soundtracky k hollywoodským filmům Top Gun 2 a Barbie. O hraní v Hollywoodu i sní. A pokud by jejím hereckým kolegou byl Tom Cruise, tak by s ním byla ochotná skočit i bunjee jumping, což je jinak její naprostá noční můra.

Dvě velká přání se ale patnáctileté zpěvačce už splnila. V červenci začala zkoušet se svou první vlastní kapelou a od září nastupuje na mezinárodní konzervatoř studovat muzikálový zpěv.

Jak se jí líbila slavnostní premiéra filmu Barbie? Hrála si s barbínami? Jak se jmenují kluci v její kapele? S kým vyrazí na dovču do italského Caorle? Co nejhoršího se jí kdy zdálo? Kterou zmrzlinu má nejradši? 

Tak si letní Starparádu určitě nenechte ujít. Startujeme každý prázdninový víkend v 17:00 na Rádiu Junior a našem webu.

Spustit audio

Související