Bejt bohatej je náročný, stěžuje si třísetkilový rapper Kapitán Demo

11. únor 2022

Skromnost u něj nečekejte. Jde mu všechno a všechno dělal závodně. Oslňuje vytříbeným módním stylem. Muziku skládá s Givi Krossem a ProGramem. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Na pódiu se Kapitán Demo poprvé zjevil v roce 2008. Od té doby vydal šest alb. To nejnovější se jmenuje Mistr Světa Všeho a odhaluje, že je Demo mimo jiné nejlepší „ve škytání, zakopávání, přebalování a chrápání.“ S pamětí na tom ale tak dobře není. nezná ani svůj věk.

Někdy v devadesátkách jsem zapomněl, kolik mi je a už jsem to nikdy nezjistil. Já to beru tak, že čas neexistuje.
Kapitán Demo

Jak jste už asi poznali, musela se moderátorka Klára Nováková dost snažit, aby udržela s Demovými vtipnými výmysly krok. Navíc čelila nejen jemu, ale i jeho parťákovi Givi Krossovi. Společně vystupují na koncertech a píšou muziku.

Mistr světa ve všem

Kapitána Dema rozhodně nepřehlédnete. Podle svých slov, kterým můžete věřit a nemusíte, váží tři sta kilo. Nosí zlaté řetězy a extravagantní maxi kombinézy. Dieta a skromnost jsou ale to poslední, co bychom od něj mohli čekat.

Kapitán Demo - Pater Session

„Bohužel mi jde všechno. A všechno jsem dělal závodně,“ svěřuje se. Navíc se prý topí v penězích. „Bejt bohatej je náročný,“ popisuje své prokletí. Chápe ale, že dokonalost není cesta pro každého. „Takže děti, vy si dělejte, co chcete, užívejte si života. Vůbec neřešte nějaké soutěže,“ radí.

Bytosti z jiných dimenzí a 1623 kombinéz

Mezi jeho další superschopnosti patří komunikace s bytostmi z jiných dimenzí, vesmírné cestování a udávání trendů. „Moje nejoblíbenější kombinéza je neviditelná. Ta se neokouká, protože není vidět. Jinak jich máme asi 1623 teďka nově,“ vysvětluje Čechoital Demo (vlastním jménem Jiří Burian), který jako svého otce uvádí slavného italského herce Buda Spencera. Kdo mu to věří? ;-)

Givi Kross

Když je někdo tak bezchybný, určite se někdy setkal se závistí od těch méně dokonalých. Mezi záchvaty sebechvály tedy chlapci poradili těm, kteří někdy bojovali se šikanou: „Když tě někdo šikanuje, tak stačí počkat, brácho. Mně taky šikanovali a pak ten kluk, co mě šikanoval, šel po škole do vězení a pak zmizel. Tomu se říká karma. Když šikanuješ, tak se ti pak stanou špatný věci,“ vysvětluje moudře Givi Kross (známý také jako Givinar Kříž).

Jak se Demo seznámil s Givi Krossem? Jakého měli v dětství nejoblíbenějšího plyšáka? A bude Demo kandidovat na prezidenta? Poslechněte si ulítlý rozhovor a dozvíte se mnohem víc.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , kpe

Související