FIZI si v roce 2022 vydělal 20 miliónů. Je to nejvíc ze všech českých youtuberů

5. duben 2023

O čem točí videa youtuber, který si loni vydělal opravdu slušnou sumičku?

Český youtuber FIZI měl v roce 2022 veliký úspěch. Vydělal si díky svému youtubovému kanálu FIZIstyle přes 20 miliónů korun. Jeho kanál je zaměřený na zábavu. Jsou tam herní videa, scénky, challenge, pranky a taky songy.

V popisku kanálu FIZIstyle se píše „Odebírej, ať máš 10 let štěstí.“ Ten vzkaz je myšlený asi jako vtip, ale když dáte odebírat, nikdo vám nezaručí, že budete mít 10 let štěstí (to jen, kdybyste v to náhodou doufali). FIZI je vlastním jménem Filip Zima, je mu 24 let, mluví dost rychle, někdy skoro až křičí a schválně mluví přehnaně výrazně.

Neumí říkat R a Ř, ale ani to není překážkou k tomu, aby mohl být úspěšný a vydělávat milióny. Jeho nejúspěšnější video je song Planeta Zombie. V roce 2020 měl skoro 12,5 milionu zhlédnutí. V klipu se FIZI se svojí posádkou, které říká FIZIcrew, vypraví v raketě na planetu, kde jsou zombíci. Tam je zneškodní a letí zase zpátky. Pro srovnání, 12 miliónů zhlédnutí má na YouTubu třeba i Pokáčova píseň V lese.

Jak Fizi prožíval, když ho při hraní jedné pc hry snědla myš? Jaké pranky si na sebe kluci v rámci FIZIcrew vymýšlejí? A jak se jim povedlo oslavit za jeden den všechny svátky? Poslechněte si tento díl podcastu Síťovka.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související