Jak začít rybařit a co všechno k tomu potřebujete? To probereme v Trenduj

6. duben 2024

Do podcastu Trenduj zavítal Ondra Holan. Můžete ho znát nejen z knižních recenzí, které pro Junior připravuje, ale i dalších pořadů. Věděli jste ale, že je to vášnivý rybář?

Rybaření, počítačové hry i youtubeři. I na tahle témata přišla řeč v Trenduj. Ondrovi je 12, chodí na gympl a je to spolupracovník Rádia Junior. Rád hraje na flétnu a jeho velkým koníčkem je rybaření. A to Evu Sinkovičovou moc zaujalo.

Na přívlač se například používají voblery (umělé rybky), gumové nástrahy a další

Jak si udělat rybářský lístek a od kolika let můžete rybařit? Ondra taky prozradí, jaké otázky můžete čekat v rybářských testech, které musí každý zájemce o rybářský lístek absolvovat.

Ondra Holan

Čtěte také

Existují i influenceři a youtubeři, kteří vytvářejí obsah s rybářskou tematikou. Ondra rád sleduje například Matěje Houšku. A jakou techniku má Ondra nejradši? Je to přívlač, kdy aktivně nahazujete a snažíte se na umělou rybičku nalákat dravou rybu. Nástrahu v podobě rybičky musíte umět taky při navíjení rozpohybovat, aby dravce zaujala. Je to podle něj zábavnější než lov kaprů, kdy jen nahodíte a čekáte.

VÝZVA: Chcete taky přijít do Trenduj?

Napište Evě na email radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu napište Trenduj. Pošlete info o sobě a taky zhruba minutovou nahrávku vašeho hlasu. Možná právě vy budete dalším hostem téhle talkshow!

autoři: Eva Sinkovičová , kpe
Spustit audio

Související