Je to životní styl, nebojí se přiznat nejsledovanější český tiktoker Kajumi s milionem fanoušků

11. květen 2022

Na TikTok živě streamuje i několikrát denně, přitom je prý introvert. Co ho na tom baví a jak ho ovlivnily jeho afghánské kořeny? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Česká republika má přes 10 milionů obyvatel. Influencera Kajumiho sleduje na TikToku přes 1 milion Čechů. Dalo by se tedy říct, že každý desátý obyvatel naší země je jeho fanoušek. Poslechněte si rozhovor s Adamem v podcastu Klub Rádia Junior nebo si ho pusťte ve videu.

Sám o sobě prohlašuje, že je introvert a sociální sítě ho nikdy nelákaly. Využil je, aby se socializoval a našel si nové kamarády. A nakonec si jich našel milion :-)

Adam sleduje trendy na sociálních sítích v zahraničí a vybírá si, co by mohlo jeho sledující bavit i u nás. Aktuálně se nejvíc soustředí na live streamy. „Proto jsem taky začal od ledna tohoto roku streamovat každý den. Už ne jenom večer, ale dokonce i odpoledne. Už se z toho stává takový životní styl,“ směje se. 

V čem je podle Adama budoucnost sociálních sítí? A jak vypadá jeho běžný den? I to prozradí v rozhovoru, tak si to poslechněte.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autor: kpe
Spustit audio

Související