TikTok lidi v Česku moc nepochopili, myslí si „český Justin Bieber“ Tom Sean

22. červenec 2020

Dívčí idol Tom Sean se narodil v Irsku, pak se rodina přestěhovala do Česka. Nebojí se zpívat o vážných věcech a přirovnání k Justinu Bieberovi si váží.

Šestnáctiletý zpěvák Tom Sean, celým jménem Tomas Sean Pšenička, je hvězdou sociálních sítí a fanoušky baví hlavně na TikToku a Instagramu. Studuje konzervatoř a má i herecké ambice. Objevil se v seriálech Modrý kód, Krejzovi a nedávno si vyzkoušel filmovou roli v připravovaném snímku Provařená. Má to asi v genech. Jeho bratr David Gránský se totiž také věnuje herectví.

Poslechněte si audio s celým rozhovorem a koukněte na bleskový videovýslech.

Zpověď musí být česky

Čtěte také

Tom zaujal hned svým prvním singlem Heart Hotel, který má na YouTube téměř 650 tisíc zhlédnutí. V jeho dalších hitech se objevil například americký rapper Justice nebo rapper ESO. Často zpívá o vážných tématech a věnuje se třeba šikaně nebo rasismu.

Některé texty mu psali známí autoři, čím dál tím víc se na nich ale podílí sám. I když má pár písniček v angličtině, češtinu nezatracuje. V mnoha případech jí naopak dává přednost. Věří, že pokud má být píseň upřímnou zpovědí, jako například jeho novinka Nevinný oběti, musí být česky a od srdce.

Justina Biebra si váží

Často se setkává s přirovnáním, že je takový český Justin Bieber. Vůbec mu to nevadí, protože má tohohle američana moc rád. V rozhovoru dokonce v legraci poprosil rodiče, jestli by s ním nechtěli zajet do USA na Justinův koncert.

Zpěvák Tom Sean

TikTok může být nebezpečný

Na sociální síti pro krátká zábavná videa má Tom spoustu fanoušků. Podle něj je důležité tam být. Sám ale říká, že když se dívá na některá videa, má dojem, že TikTok u nás uživatelé moc nepochopili. Nelíbí se mu, když na ní děti sdílejí videa, kde tancují, nebo na playback „zpívají“ písničky se závadným obsahem. 

Miluje anglickou snídani

Kdyby si mohl vybrat, kde by chtěl v zahraničí žít, byla by to Anglie. Rád se tam vrací a Londýn je pro něj daleko lákavější, než třeba americká velkoměsta. A jelikož má v oblibě vydatné místní snídaně, určitě by tam zapadl :-)

Cestovatelské středy na Rádiu Junior
Každou prázdninovou středu se ve vysílání a v soutěži Expedice Junior věnujeme jedné zajímavé zemi.
V 17:10  pro vás vždy vyzpovídáme zajímavého hosta.
Těšte se na zpěvačku Martu Jandovou, polárního cestovatele Miroslava Jakeše, zpěváka Toma Seana a další.
Sledujte náš program >>

autor: kpe

Související