Mr. Beast byl 7 dní pohřbený zaživa a překonal hranici 200 milionů odběratelů

29. listopad 2023

Nechal se pohřbít zaživa. Ano, slyšíte dobře. A za tohle bláznovství získal přes 200 milionů odběratelů na YouTubu. Vy nic takového ale nezkoušejte.

Nejúspěšnější youtuber světa Mr. Beast publikoval v listopadu 2023 video, ve kterém se nechal pohřbít zaživa na 7 dní. Během toho, co byl v rakvi pohřbený pod zemí, dosáhl nového počtu odběratelů na YouTubu, a to 200 000 000.

Mr. Beastovi šlo při tomto natáčení reálně o život a v žádném případě není dobré nic takového zkoušet.

V rakvi měl instantní jídlo, které si zaléval horkou vodou, jedl tyčinky a banány, pil vodu, čůral do obalů od instantních jídel, cvičil vleže s malými činkami a spal. Nebyl připojený k internetu. Jen na chvíli proto, aby se přesvědčil, že získal 200 000 000 odběratelů. Teď už jich má přes 212 a počet stále roste.

Zajímavosti: v rakvi pod zemí měl mouchu, bolela ho tam záda a dali mu tam fotku maminky jednoho z jeho spolupracovníků. Jeho kamarádi na něj dohlíželi pomocí vysílaček. Mr. Beast se dostal i do stavu, kdy byl hodně unavený, ale nešlo mu spát, neměl náladu nic dělat ani říkat a taky mu bylo do pláče. Není se čemu divit. Být pohřbený zaživa je opravdová hrůza.

Mr. Beast to dokázal a přežil. Když vylézal z rakve, měl slabé nohy a byl rád, že nezemřel. Víc už vám prozradí Terka Rašová, když si pustíte tento díl Síťovky nahoře pod obrázkem.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související