Na co se můžete těšit tento týden v Klubu Rádia Junior?

2. únor 2021

Navštíví nás písničkář Michal Horák, dozvíte se, jak se točí reportáže, jak pečovat o akvarijní rybky i která květina je největší na světě.

Klub Rádia Junior si můžete každý den pustit v 19:00 ve vysílání Rádia Junior. Audia rozhovorů se zajímavými hosty potom najdete i na našem webu.

Pondělí 1. února – Linka důvěry o humoru

(Ne)smysl pro humor. Máte rádi vtipy a legrační situace? A umíte sami nějaké vymyslet, nebo alespoň vyprávět? Čím se řídí smysl pro humor, a dá se naučit? Proč je pro nás důležitý? I na to bude odpovídat psycholožka Bára Downes.
Moderuje Romana Růžičková.
19:50 – Hajaja: Truhlářská pohádka

Tři, dva, jedna - smích!

Úterý 2. února – Jak se točí reportáže

Celý minulý rok jste mohli na Rádiu Junior poslouchat krásné reportáže o zvířatech z liberecké Zoo, o výrobě vánočních ozdob a spoustě dalších zajímavostech. S velkým nadšením je vyrábí redaktorka liberecké redakce Českého rozhlasu Lucie Fürstová. Jak se takové reportáže vyrábějí, a co se při nich dá zažít? 
Moderuje Jana Rychterová.
19:50 – Hajaja: Hrnčířská pohádka

 Středa 3. února – Písničkář Michal Horák

V Hitparádě Rádia Junior soutěží Michal Horák s písničkou Vpoho. Je mu 22 let a jeho vtipné songy se tak moc zalíbili Pokáčovi, že si spolu rovnou střihli i duet! Na co hraje nejradši? Kde bere nápady na legrační texty? 
Moderuje Klára Nováková.
19:50 – Hajaja: Kovářská pohádka

Čtvrtek 4. února – O rybičkách a akvaristice

Do čtvrtečního Klubu zveme všechny akvaristy, takže i ty budoucí. Od Martina Snětiny ze Zoo Braník se dozvíte se všechno o rybkách, rostlinách i o vodě. A taky si řekneme, co je paludárium.
Moderuje Veronika Hájková.
19:50 – Hajaja: Pekařská pohádka

Chtěli byste si pořídit akvárium? Poradíme, jak na to

Pátek 5. února     

Spolu se spisovatelem Zdeňkem Ležákem nahlédneme do světa počítačů, zajímavých her a dalších atraktivních věcí kolem nás!
Moderuje Roman Víšek.
19:50 – Hajaja: Krejčovská pohádka

Sobota 6. února – Sport nás baví

(Repríza)Sobotní klub bude patřit zajímavým a hlavně adrenalinovým sportům. S výběrem nám pomůže trenér  Evy Samkové a kaskadér v jedné osobě Marek Jelínek, který je také trenérem České reprezentace ve snowboardcrossu. Nakoukneme také do zákulisí Olympijských závodů.
Moderuje Jiří Kohout.
19:50 – Hajaja: Kuchařská pohádka

Neděle 7. února – cestovatel Vladimír Lemberk

Jaká je největší kytka v České republice a jaká na světě? Jak vypadá zimní spánek u českých zvířat, a jak u těch v tropech? I takové zajímavosti se dozvíte od přírodovědce a cestovatele Vladimíra Lemberka, který čerpá ze svých vlastních zkušeností z cest za přírodou celého světa.
Moderuje Jitka Slezáková.
19:50 – Hajaja: Lazebnická pohádka

Tak si nezapomeňte naladit Rádio Junior :-)

Spustit audio

Související