Nejdivnější restaurace světa: dali byste si jídlo na zubařském křesle nebo ze záchodové mísy?

13. březen 2024

Kde najdete nejdivnější restaurace světa? Kde obsluhují roboti nebo opice a kde se můžete najíst potmě?

Terka Rašová pro vás ve světě sociálních sítí ulovila nejdivnější restaurace světa. Čerpala z youtubových kanálů Fakta pana Chobotňáka a TopTrending.

Ve vězení i na operačním sále

V Číně byste našli restauraci, která vypadá jako vězení. U vchodu dostanete číslo, dozorce si vás vyfotí, sejme vám otisky prstů a v poutech vás odvede do cely, kde se najíte.

V Lotyšsku se zase nachází restaurace s názvem Hospitalis. Tady můžete povečeřet na operačním sále nebo na zubařském křesle. A místo příboru můžete použít chirurgické nástroje. Servírky tu chodí oblečené jako sestřičky a klidně vás i nakrmí.

Ne, tohle není operační sál, ale restaurace Hospitalis v Lotyšsku

V korunách stromů i na záchodě

V restauraci Ptačí hnízdo v Thajsku jedí hosté v proutěném koši v korunách stromů. Číšníci využívají při obsluhování hostů zip lines, což jsou ocelová lana, po kterých se v lezeckém úvazu dostávají ke svým hostům.

Ve městě Taipei na Taiwanu byste zase našli restauraci Moderní toaleta, kde vám servírují jídlo v záchodovém vybavení. Místo na židli si tu sednete na záchod a místo z talíře jíte z malé záchodové mísy. A jak myslíte, že tam vypadá čokoládová zmrzlina?

Poslechněte si další díl podcastu Síťovka a dozvíte se, kde obsluhují roboti nebo opice a kde se můžete najíst potmě.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související