Podívejte se, jak probíhalo natáčení velké prázdninové soutěže Tajemství dědy Vorlíka

2. červenec 2021

Těšte se na magické dobrodružství! Po stopách ztraceného dědečka se vydáme od 5. července. Kdo všechno si v napínavém seriálu zahrál?

Zapojte se během prázdnin do velké letní soutěže Tajemství dědy Vorlíka. Čeká vás dobrodružná plavba kouzelným světem v doprovodu neohrožených sourozenců Rozárky a Tadeáše. Poradíte si v magickém světě a zachráníte spolu jejich tajemného dědu? Bez vás to nepůjde!

Zapojte se do soutěže >>

Jak se točí seriál

Každé prázdninové pondělí od 5. července se ve vysílání Junioru a na našem webu objeví jeden díl příběhu. Ten se právě připravuje v našem rozhlasovém studiu, které ožívá nejrůznějšími neuvěřitelnými postavami. Hlavních rolí se zhostili oblíbení herci a při natáčení bylo pěkně veselo.

Čtěte také

Roli babičky si střihla Milena Steinmasslová. Populární herečka se objevila ve spoustě filmů, například vodnické komedii Jak utopit dr. Mráčka. Zahrála si ale i v rozhlasových pohádkách nebo televizi, třeba v seriálu Ranč U Zelené sedmy.

Neobyčejnému dědovi hlas propůjčil Rostislav Novák starší, kterého můžete znát ze seriálu Ulice. V hlavní dvojici zvídavých sourozenců se představí nadaní členové Dismanova rozhlasového dětského souboru Barbora Sadílková a Samuel Budiman. Těšit se ale můžete i na Zbigniewa Kalinu, Michala Zelenku a další.

Tajemný příběh pro vás napsal Marek Podlaha a celé to režíroval Tomáš Vacek. A jak to při natáčení vypadalo? Podívejte se na fotky a uvidíte.

Nezapomeňte sledovat náš web. Všechny detaily soutěže se dozvíte už brzy a 5. července to vypukne!

autoři: kpe , Eva Sinkovičová