Potřebujeme vaši pomoc! Zvládnete se dostat z online hry? Zapojte se a vyhrajte

29. srpen 2022

Je tu 9. díl seriálu a poslední úkol soutěže OFFLINE! V tomto článku najdete návod, jak nám poslat své výsledky přes online formulář.

Matyáš a Linda mají problém. Jako kouzlem se dostali do podivného světa, kde neexistuje internet ani mobily, ale lidi tam stejně řeší lajky, hatery a selfíčka. Jak je to možné? Poslechněte si seriál.

Jak soutěžit

Pokud chcete vyhrát, musíte splnit 9 úkolů a vyrobit 9 předmětů do výbavy, která by vám pomohla, pokud byste se taky náhodou dostali do offline světa.

Další díly a soutěžní úkoly najdete tady >>

Soutěžní úkol k 9. dílu: Nakresli si avatara

Online hry jsou super. Člověk zažije neuvěřitelné věci. Stačí si chvilku zahrát a… No jo, jenže opravdu to bude jen chvilku? Online hry čas doslova požírají. Vzpomeňte si na Gizma, který se z jedné hry málem nevrátil.

Kdybyste někdy museli někomu pomáhat z virtuální reality, budete potřebovat avatara, který vás ve online světě zastoupí. Namalujte obrázek, jak byste si přáli v takové hře vypadat a co byste měli s sebou. Obrázek si přidejte do výbavy.

Jak poslat výsledky

Vyrobili jste všech 9 kousků výbavy? Na konci tohoto článku najdete online formulář, pomocí kterého nám nejpozději do 4. 9. 2022 pošlete důkaz. Celou výbavu vyfoťte, nebo natočte na video.

Fotky nebo video přidejte do formuláře, klikněte na tlačítko „Nahrát soubory“ a teprve pak celý formulář odešlete.

Přejít na formulář >>

Upozornění! Když odešlete formulář, potvrdíme vám do pár minut na váš e-mail, že jsme vše v pořádku dostali a jste zařazení do soutěže. Pokud takový e-mail nedostanete, něco se nepovedlo a raději vše pošlete znovu. (Zkontrolujte si i složku s hromadnou poštou a spamem, jestli naše potvrzení nepřistálo tam :-) )

Co můžete vyhrát v soutěži OFFLINE

Ceny a vyhlášení výherců

Ze všech fotek a videí vybereme 5 výherců. Soutěžíme o rodinné vstupné do Aquapalace Praha, digitální přenosná DAB+FM rádia 300N společnosti GOGEN, krásné knížky a další drobné ceny. Výherce oznámíme 6. 9. 2022 v našem vysílání i tady na webu.

Přečtěte si plná pravidla soutěže a detailní popis výher >>

Držíme vám palce! :-)

autor: kpe | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Vyplňte formulář a zapojte se do soutěže