Princezna českého R&B Annet X ráda experimentuje. Všechna svá videa na YouTube smazala

4. listopad 2021

Přezdívá se jí korunní princezna českého R&B. Jako youtuberka a bloggerka se proslavila už na základní škole. Proč svá videa z dětství před veřejností skryla a teď se naplno věnuje jen zpěvu? 

Zpěvačku a skladatelku Annet X si do Klubu Rádia Junior pozvala Klára Nováková, která se hned na úvod zaměřila na Annetinu kariéru youtuberky. Sympatická umělkyně totiž začínala jako autorka úspěšných blogů a později i videí.

Všechno smazala

Jak na své youtuberské časy vzpomíná? „Ráda jsem natáčela umělečtější videa o outfitech. Nejlepší video bylo s Benem Cristovaem, kde jsme si ze sebe dělali srandu,“ popisuje. 

Jenže pak přišel zlom a Annet všechno ze sítí smazala. Proč? „Člověk se posouvá a vyrůstá. Byla jsem mladá holka a bylo pro mě přirozené, že jsem pak nesouhlasila s některými názory a nechtěla jsem, aby mě to reprezentovaly,“ vysvětluje tento svůj zásadní krok.

„Taky jsem cítila, že ty moje blogy a videa trochu možná přerostly muziku. A ta je pro mě zásadní už odmalička a chtěla jsem, aby veškerá pozornost šla jen na ni,“ dodává.

Ráda experimentuje

Teď se tedy naplno věnuje hudbě. S tou ráda experimentuje a svůj styl označuje jako směs hezké muziky. Označení „princezna českého R&B“ se nebrání. „To si nechám líbit,“ říká o tom se smíchem.

Jak si lidé na Annetinu hudbu zvykají? Ovlivňuje ji při tvorbě její ruský původ? Poslechněte si celý rozhovor a dozvíte se to.

Klub Rádia Junior vysíláme každý den v 19:00. Nenechte si ujít rozhovory se zajímavými hosty >>

Nalaďte si vysílání Rádia Junior online >>

autoři: Klára Nováková , kpe
Spustit audio

Související