Bláznivé Velikonoce na Rádiu Junior. Poslouchejte, malujte a vyhrajte super ceny

Jaro a Velikonoce jsou tu. Použijte svou fantazii a zapojte se do naší zábavné soutěže. 

Máte rádi Velikonoce? A soutěžíte rádi? Tak to pro vás máme super zábavu. Naše bláznivé redaktorky Eva Sinkovičová a Jana Rychterová pro vás připravily bláznivou soutěž.

Kdy soutěžit?

Poslouchejte každý den od pondělí 29. března do pondělí 5. dubna ve vysílání Junioru vždy v 7:40 (repríza v 18:10) soutěžní díl. Všech osm dílů postupně najdete i tady v článku na webu.

Eva a Jana propadly velikonočnímu bláznění

Jak soutěžit?

Vaším úkolem je při poslechu každého dílu vyluštit jedno slovo, které nějak souvisí s Velikonocemi. Každé slovo má své číslo.

Stáhněte si dopis s vyprávěním a doplňte do něj vyluštěná slova. Pak už jen stačí popustit uzdu fantazii a namalovat nám to, o co vás v dopise požádáme.

Hotovo?

Všech osm vyluštěných slov nám napište do emailu a připojte naskenovaný, nebo vyfocený obrázek, který jste namalovali a:

V úterním Klubu Rádia Junior 13. dubna v 19:00 pak Jana vybere pět výherců, kteří získají krásné ceny. Výhercům pošleme email. Výsledky se 14. dubna dozvíte i na našem webu.

O co se soutěží?

Pět výherců získá krásný balíček cen, kde najdou knihy od Albatros media a CREW i dárečky od Rádia Junior. Ten z vás, který vyhraje první cenu, dostane navíc digitální DAB+ rádio!

Přejeme vám hodně štěstí a bláznivé Velikonoce!

Spustit audio

Související

Více z pořadu