Tyhle 2 vánoční písničky si na YouTube pouští nejvíc lidí

21. prosinec 2022

Už máte tu správnou vánoční náladu? Tak si k tomu pusťte dva songy, které teď opravdu frčí.

Víte, které video obsahující anglické slovo Christmas má na YouTubu nejvíc zhlédnutí? Je to písnička od kanálu Cocomelon: Deck the Halls – Christmas Song for Kids.

Cocomelon je 2. nejodebíranější YouTube kanál na světě. Je to kanál, ve kterém jsou animovaná videa s písničkami pro děti. Jde často o lidové písničky, které se jako malé učí děti v anglicky mluvících zemích, ale líbí se i dětem v Česku a jinde na světě.

Cílem kanálu Cocomelon je přinášet písničky, díky kterým se školkové děti i něco naučí – třeba písmena, čísla, barvy, ale i to, že je potřeba brát si na kolo helmu. Když zadáte do vyhledávání na YouTubu české slovo Vánoce, vítězem v počtu zhlédnutí se stává písnička Vánoce na míru od Ewy Farne. Ewa ji vypustila do světa v roce 2017 a zpívá v ní s dětským pěveckým sborem.

O čem je Deck The Halls? A jaké reakce napsali lidé Ewě Farne na Facebooku na písničku Vánoce na míru? Poslechněte si další díl Síťovky.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

autoři: Tereza Rašová , kpe
Spustit audio

Související