Zpěv v boxerském ringu? Poslechněte si, kde všude se dá hrát muzikál

10. duben 2021

Aby vznikl úžasný muzikál, je třeba mít nejen skvělé herce, zpěváky a super scénář, ale také ideální prostor. A Radka ví, jaký by měl být.

Muzikálový prostor musí sedět konkrétnímu muzikálu, nesmí pro něj být moc malý, ani moc velký. Důležité je také správné ozvučení a osvětlení. Jak výběr ideálního prostoru probíhá? A může být jeviště zároveň boxerský ring?

Výstaviště Praha, Divadlo GoJa Music Hall

Co jsou to mikroporty? Má to něco společného s letadly, jak si myslí Eva? Jaký je Radčin nejoblíbenější muzikálový prostor? Eva by se na muzikálové jeviště také chtěla podívat a něco konkrétního si tam zkusit. Vyjde jí to? Uslyšíte v audiu.

Napište nám

Máte nějaký oblíbený divadelní prostor? Třeba proto, že tam mají pohodlné sedačky, dobře tam vidíte na herce a zpěváky nebo je tam krásná výzdoba? Svoje postřehy nám posílejte na radiojunior@rozhlas.cz a do předmětu emailu napište: MUZIKÁLOMÁNIE.

Eva Sinkovičová, která toho o muzikálech moc neví, ale chce to změnit a muzikálová zpěvačka Radka Fišarová se na vás těší každou sobotu v 16:00 ve vysílání Rádia Junior nebo ve stejný čas v neděli v repríze a pak taky tady na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

Pusť si video