Dokážete se ubránit reklamním rackům? Zapojte se do soutěže a pusťte si 4. díl seriálu OFFLINE

25. červenec 2022

Navštivte svět, kde se neschováte za displej a vyhrajte krásné ceny. Poslouchejte přes prázdniny devítidílní seriál a plňte úkoly, které najdete na webu Rádia Junior.

Matyáš a Linda mají problém. Jako kouzlem se dostali do podivného světa, kde neexistuje internet ani mobily, ale lidi tam stejně řeší lajky, hatery a selfíčka. Jak je to možné?

Jak soutěžit

Pokud chcete vyhrát, musíte postupně splnit 9 úkolů. V každém si vyrobíte jednu věc do výbavy, která by vám pomohla, pokud byste se taky náhodou dostali do offline světa. Zadání najdete v článku u každého dílu seriálu tady na webu.

Soutěžní úkol ke 4. dílu: Vyrob antireklamní štít

Reklamy jsou otravné v online i offline světě. Jsou zákeřné už jen kvůli tomu, že je někdy těžké poznat, jestli koukáte na reklamu, nebo na nějaký „normální“ příspěvek. Reklamy se totiž mohou i mazaně skrývat. Poznáte je? A proč vlastně existují? Mají hlavně za úkol nás přesvědčit, že si máme něco koupit. Ten, kdo reklamu používá, z toho totiž pak má peníze. Vyrobte si vlastní štít, který je odrazí! Jeho velikost i tvar necháme na vás. Nezapomeňte ale na něj napsat: NE REKLAMÁM!

Další díly a soutěžní zadání najdete postupně tady >>

Zapojte se do soutěže OFFLINE o super ceny

Jak poslat výsledek

Po odvysílání posledního dílu 29. 8. 2022 se na našem webu objeví speciální online formulář, pomocí kterého nám nejpozději do 4. 9. 2022 pošlete důkaz, že jste si vyrobili všech 9 předmětů. Celou výbavu můžete vyfotit nebo natočit na video.
Plná pravidla soutěže a detailní popis výher >>

Co můžete vyhrát v soutěži OFFLINE

Co můžete vyhrát?

Soutěžíme o rodinné vstupné do Aquapalace Praha, digitální přenosná DAB+FM rádia 300N společnosti GOGEN, krásné knížky a další drobné ceny. Výherce oznámíme 6. 9. 2022 v našem vysílání i tady na webu.

Bonus na hradě Houska

Náš příběh se odehrává v okolí tajemného hradu Houska na Kokořínsku. Udělejte si na něj o prázdninách s rodinou výlet a vypátrejte u pokladny plakát se speciálním QR kódem k soutěži OFFLINE. Když kód naskenujete do mobilu a ukážete výsledek u pokladny hradu, dostanete tam drobný dáreček – odznáček (placku) k soutěži. Na bonusové stránce si můžete stáhnout i speciální omalovánky.

Držíme vám palce! :-)

Hrají: Viktorie Nedomová (Linda), Daniel Gary Gabriel (Matyáš), Michal Zelenka (Hubert), Marek Lambora (Rozložil), Jakub Koudela (Sestavil), Eva Sinkovičová (Lea), Dagmar Jegerová (Tvrďačka), Jiří Kohout (Kruťák46), Martin Leták (Gizmo), Barbora Waschingerová (Gabriela), Tereza Rašová (Irena), Petr Ševčík (Olaf) a další
Napsal: Marek Podlaha
Zvukový mistr: Jan Brauner
Zvukový design: Jiří Litoš
Režie: Jaroslav Kodeš
Premiéra: 4. 7. 2022
autor: kpe | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související