Mám taky svědomí, říká o sobě Kazma. Oběti svých vtípků občas lituje

15. červenec 2020

Známý influencer a prankster napálil hodně celebrit. Snaží se ale nebýt zlý. Koho by nikdy nenachytal? Proč se omluvil Lucii Výborné? A jak vzpomíná na prázdniny v Itálii?

Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch se do povědomí lidí zapsal jako prankster, tedy vtipálek, který umí lidi napálit. Jak ale sám říká, snaží se vždy do svých nachytávek vpašovat i nějaký dobrý skutek a někomu pomoci. Tak vznikla i jeho slavná píseň Cizí zeď, která varovala před šířením nenávisti na sociálních sítích.

Jardu Jágra nikdy!

Přímo v rozhovoru se Šárce Mattové přiznal, že by se chtěl omluvit moderátorce Lucii Výborné, jejíž pořad na Radiožurnálu rád poslouchá. Ta totiž před pár lety uváděla předávání filmových cen Český lev, na které Kazma propašoval dvojníka herce Jima Carreyho. Lucii tak připravil horké chvilky.

Snažíme se nejít za hranu. Mohli bychom udělat horší věci...
Kazma Kazmitch

I Kazma má ale svědomí, občas je mu nachytaných líto a jsou lidé, na které by si prý žádný vtípek nedovolil. A když, tak jen nějaký milý. Patří mezi ně třeba hokejista Jaromír Jágr. Velký respekt měl i z Karla Gotta.

Odjakživa jsem byl provokatér a dacan

Nezbedné kousky ho bavily už jako malého. „Když se něco stalo, všichni se otočili na mě,“ zavzpomínal na školní léta. Jak ale říká, nikdy nebyl „grázl“, spíš třídní šašek.

Později mu došlo, že ho baví natáčení videí a chtěl by být slavný. Uznává, že to někomu může znít divně, ale on je rád, když ho lidé poznávají a má tak vlastně všude plno přátel.

Cestuje „na punk“

I když jsou jeho vtípky pěkně promyšlené, ostatní věci nerad plánuje. A to se týká i cestování. Nejezdí do hotelových resortů, neobjednává dovolenou dlouho dopředu. Čeká, co mu život přihraje za příležitost. 

Čtěte také

Jako dítě vyrážel s maminkou každé léto do italského letoviska Bibione. Rád vzpomíná, jak si nacpali batohy paštikami a vydali se na dlouhou cestu autobusem. Mělo to prý něco do sebe. "Nepohodlí je součástí dobrodružství," vysvětluje.

Itálii navštívil i jako dospělý. Například v Miláně ho nadchlo krmení holubů. Proč? To už se dozvíte, když si poslechněte rozhovor.

Sypání ptáčkům Kazmu vůbec nějak fascinuje. Jak sám říká: „Až budu mít všechno v životě splněno, tak budu v parku krmit holuby.“

Tak uvidíme :-)

Cestovatelské středy na Rádiu Junior
Každou prázdninovou středu se ve vysílání a v soutěži Expedice Junior věnujeme jedné zajímavé zemi.
V 17:10  pro vás vždy vyzpovídáme zajímavého hosta.
Těšte se na zpěvačku Martu Jandovou, polárního cestovatele Miroslava Jakeše, zpěváka Toma Seana a další.
Sledujte náš program >>

autor: kpe
Spustit audio

Související