Zabavte se přes prázdniny napínavou soutěží OFFLINE a vyhrajte

8. srpen 2022

Bavte se od u vtipného seriálu, plňte úkoly a vyhrajte. Kdo se navíc vypraví na hrad Houska, kde se náš příběh odehrává, získá bonus! Jaký?

Matyáš a Linda mají problém. Jako kouzlem se dostali do podivného světa, kde neexistuje internet ani mobily, ale lidi tam stejně řeší lajky, hatery a selfíčka. Jak je to možné? 

Pokud se chcete zapojit do soutěže, musíte nejen poslouchat zábavný seriál, který ve vysílání Junioru poběží každé prázdninové pondělí v 8:45 nebo 18:05, ale taky  splnit 9 úkolů.

Všechny díly a soutěžní zadání najdete postupně tady >>

Těšte se na Marka Lamboru a krásné výhry

V různých dílech seriálu uslyšíte šikovné děti z Dismanova souboru, Michala Zelenku, Marka Lamboru a další herce, ale taky některé členy týmu Rádia Junior :-)

Zapojte se kdykoli do 4 září

Vyhrát můžete vstupenky do akvaparku, digitální DAB+FM rádia a další ceny. Soutěžíme do 4. 9. a všechny potřebné věci zjistíte v článcích u jednotlivých dílů>>

Udělejte si výlet na Housku a získejte bonus

Náš příběh se odehrává v okolí tajemného hradu Houska na Kokořínsku. Udělejte si na něj o prázdninách s rodinou výlet a vypátrejte u pokladny plakát se speciálním QR kódem k soutěži OFFLINE. Když kód naskenujete do mobilu a ukážete výsledek u pokladny hradu, dostanete tam drobný dáreček – odznáček (placku) k soutěži. Na bonusové stránce si můžete stáhnout i speciální omalovánky.

Kde stojí hrad Houska a jak se tam dostat? >>

Držíme vám palce! :-)

Hrají: Viktorie Nedomová (Linda), Daniel Gary Gabriel (Matyáš), Michal Zelenka (Hubert), Marek Lambora (Rozložil), Jakub Koudela (Sestavil), Eva Sinkovičová (Lea), Dagmar Jegerová (Tvrďačka), Jiří Kohout (Kruťák46), Martin Leták (Gizmo), Barbora Waschingerová (Gabriela), Tereza Rašová (Irena), Petr Ševčík (Olaf) a další
Napsal: Marek Podlaha
Zvukový mistr: Jan Brauner
Zvukový design: Jiří Litoš
Režie: Jaroslav Kodeš
Premiéra: 4. 7. 2022

Plná pravidla soutěže >>

autor: kpe | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související