Podivné i nechutné výzvy jsou hitem sociálních sítí. Často jsou to jen fejky

2. srpen 2023

Viděli jste už někdy video z nějaké internetové challenge? Některé jsou zábavné, jiné hloupé a další nahrané. Co všechno lidé zkouší?

YouTube kanál Multi Do Challenge má přes 2,2 miliónu odběratelů. Mladé slečny a mladí kluci tu dostávají různé výzvy. Mají za úkol jíst jídla podle barev (jeden jí červenou feferonku, druhý žlutý citrón a ten třetí třeba zelenou brokolici). Jedí jídla podle velikosti, tvarů nebo je musejí jíst třeba jen pusou bez použití rukou.

Nechutné i nebezpečné

Někdy je na kanálu Multi Do Challenge výzva vážně nechutná. Tak schválně, vypili byste koktejl, který obsahuje hranolky rozmixované společně s hamburgerem a limonádou? A co si kousnout do kaktusu? To samozřejmě nejde. Ani to nezkoušejte, popíchali byste si váš velectěný jazýček.

Ne všechno je skutečné

Účastníci výzvy taky koušou do křídy nebo do modelíny. Dokonce do použité žvýkačky! Videa jsou hraná, takže je jasné, že ne všemu se dá věřit. Pomocí filmového střihu se dají udělat všelijaká kouzla.

Poslechněte si, co se stane v nejsledovanějším videu tohoto kanálu, a proč to Terce Rašové vadí. Další díl Síťovky je tady.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >> Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

autoři: Tereza Rašová , kpe
Spustit audio

Související