VIDEO: Jak se natáčel soutěžní seriál OFFLINE s Michalem Zelenkou, Markem Lamborou a dalšími

1. červenec 2022

Už od 4. 7. se můžete zapojit do velké prázdninové soutěže Rádia Junior. Jak se natáčel napínavý seriál, ve kterém vás zavedeme do jednoho podivného světa?

Vypravte se s námi od 4. 7 2022 do paralelního světa, kde sice neexistuje internet, ale i tak tam všichni řeší lajky, hatery a selfíčka. Jak je to možné? Pusťte si video, nakoukněte do zákulisí natáčení a dozvíte se o trochu víc :-)

Všechny díly a pravidla soutěže najdete od 4. 7. postupně tady >>

Těšte se na Marka Lamboru a krásné výhry

V příběhu uslyšíte šikovné děti z Dismanova souboru, Michala Zelenku, Marka Lamboru a další herce, ale taky některé členy týmu Rádia Junior. Jestli vás zajímá, ve kterém díle kdo hraje, poslouchejte celý seriál a uvidíte :-)

Martin Leták, Jakub Koudela, Michal Zelenka, Marek Lambora, Viktorie Nedomová a Daniel Gary Gabriel

Vyhrát můžete vstupenky do akvaparku, digitální DAB+FM rádia a další ceny. Soutěžíme do 4. 9. a všechny potřebné věci zjistíte v článcích u jednotlivých dílů.

Co můžete vyhrát v soutěži OFFLINE
Hrají: Viktorie Nedomová (Linda), Daniel Gary Gabriel (Matyáš), Michal Zelenka (Hubert), Marek Lambora (Rozložil), Jakub Koudela (Sestavil), Eva Sinkovičová (Lea), Dagmar Jegerová (Tvrďačka), Jiří Kohout (Kruťák46), Martin Leták (Gizmo), Barbora Waschingerová (Gabriela), Tereza Rašová (Irena), Petr Ševčík (Olaf) a další
Napsal: Marek Podlaha
Zvukový mistr: Jan Brauner
Zvukový design: Jiří Litoš
Režie: Jaroslav Kodeš
Premiéra: 4. 7. 2022
autor: kpe | zdroj: Český rozhlas

Související