Youtuber Vítek přespává na zvláštních místech. Za noc v letadle předělaném na byt dal 11 000 Kč

20. březen 2024

Dneska se dá ubytovat leckde. Třeba v letadle, které sice už nelítá, ale rozhodně se v něm dá slušně bydlet. Jen to není úplně levná záležitost.

Český influencer Vítek Vencl dává svou tvorbu na TikTok, Youtube i Instagram. Nejvíc sledujících měl v únoru 2024 na TikToku: 520 tisíc. Terku Rašovou zaujala jeho videa na Youtubu, ve kterých se svou italskou přítelkyní Sárou přespává na zvláštních místech.

Přespal třeba v luxusním letadle, v opuštěném autobuse, ve vojenském autě, v jeskyni, ale taky v iglú. Jde vždy o ubytování, která majitelé lidem pronajímají.

Ve videu s názvem Přežil jsem noc v luxusním letadle jel Vítek do Itálie, někam k Milánu. Tam stojí letadlo, které dříve létalo po světě a bylo určené pro 44 cestujících. Když dosloužilo, majitelé ho uvnitř předělali na ubytování.

Je v něm postel, stůl, vana, umyvadlo i záchod. Vepředu je kokpit, kam si můžete jít sednout a hrát si na pilota. Vedle letadla je i malá budova se saunou a vířivkou. Sára to vše komentuje slovem bellissimo, což italsky znamená, že je to krásné. Podle Vítka je to nejlepší ubytování, kde zatím byli. Za jednu noc v tomto letadle ovšem zaplatil 11 000 Kč.

Lákalo by vás tam přespat? Jaká další Vítkova videa Terku zaujala? A víte, co znamená italsky mucca? Pusťte si tento díl Síťovky.

Pořad Síťovka můžete poslouchat každou středu v 17:30 v živém vysílání Rádia Junior >>

Propásli jste některý z dílů? Nevadí! Poslechněte si ho kdykoli online na webu Rádia Junior >>

Spustit audio

Související